-

Te koop

Nieuwpoort

Een schitterend hoekpand met diverse troeven, super gelegen in centrum van Nieuwpoort. Indeling: Handelsgelijkvoers  (90m2) met aparte ingang voor kantoor of handelsruimte met badkamer en berging met ruime garage ( 40m2). Een droge en bruikbare kelder is alvast troef (25m2.)
Op het eerste verdiep bevindt zich het woonhuis/ appartement, smaakvol ingericht met open keuken, lichtrijke woonkamer, 2 slaapkamers, luxe badkamer met spa-mogelijkheden. Op de 2e verdieping is er en luxe-studio met aparte slaapkamer, keuken en badkamer gemaakt waar je ook toegang hebt tot een fantastisch dakterras van 80 vierkante meter. Deze is momenteel mee-geïntegreerd met het eerste verdiep zoals een duplex appartement maar het kan ook als aparte unit beschouwd worden ( kinderen, familie, vakantieverhuur, airbnb...) Het gebouw is erop voorzien dat er 3 entiteiten mogelijk zijn. Voorzieningen zijn aanwezig, momenteel met aparte meters voor water, gas en elektriciteit. Het is opsplitsbaar of verenigbaar (het gelijkvloers kan bijvoorbeeld ook omgevormd worden naar een appartement)
Er zijn 2 omvormers voor zonnepanelen aanwezig.
Zoek je een instapklare oplossing voor woongelegenheid, handel of kantoor met ruime garage en een dakterras, maak gerust een afspraak  op 0496707000 om deze te bezoeken. 
Respecteer alvast de Corona-regels bij bezoek, bedankt.
 

Aantal Slaapkamers: 3
Toestand: Luxe afwerking
Bouwjaar:
Type bouw: Huis
Referentienummer: 2168145
Grondoppervlakte: 145 m²
Bewoonbare oppervlakte: 310 m²
-
Prijs: €
Beschikbaar vanaf: bij akte
 
 
 

U kunt altijd terecht bij Kantoor Bryon met uw vragen omtrent een lening of afbetaling

Bij Kantoor Bryon actief als RECORD bank agent en als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Als verzekeringsmakelaar werken wij samen met een breed gamma van verzekeringsmaatschappijen;
Baloise, PNP, AXA, Vivium, AG insurance, Optimco, Amma, DKV, Dela, Euromex, DAS, Europ Assistance, Cardif
Wij gaan volop voor een persoonlijke aanpak en uitgebreide service.
Klik hier om onze website te bezoeken.