Wanneer u een woning, appartement of commercieel vastgoed wenst te verkopen of te verhuren doet u er goed aan contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en kunnen voor u een gratis en geheel vrijblijvende schatting opstellen.

Een correct uitgevoerde prijsbepaling is essentieel. Wij brengen een bezoek aan uw locatie en stellen een vakkundige schatting samen. Op die manier kunnen we samen de maximale verkoopwaarde voor uw pand bepalen. Dit zijn enkele aspecten waar we bij de prijsbepaling rekening mee houden:

  • Locatie: De ligging van het pand is uiteraard van groot belang. Een huis aan het kanaal heeft een andere uitstraling dan een huis in het centrum. Een huis in de buitenwijken van Brugge met een goede aansluiting op transportmogelijkheden biedt ook unieke voordelen. De locatie bepaalt niet alleen de waarde van uw huis, het geeft ook een indicatie van de meest voor de hand liggende doelgroep.

  • Doelgroep: Belgen van een iets hogere leeftijd en een relatief hoog besteedbaar inkomen vestigen zich graag aan het water. Buitenlanders leggen de focus meer op de binnenstad, dicht bij het centrum. Forensen zoeken naar aansluitingen via de weg of andere transportfaciliteiten.

  • Vorm en functie: Mensen die zich langdurig in Brugge en omgeving willen vestigen kiezen in de regel voor groter en comfortabel. Jonge alleenstaanden die slechts enkele jaren willen wonen en werken in Brugge zullen eerder kiezen voor een luxueus appartement in het centrum. Ook ondernemers zijn op zoek naar kantoorruimte, opslag en werkplekken. Door alle positieve kenmerken in kaart te brengen kan er doelgericht naar een koper of huurder worden gezocht.

  • Staat van het pand: Zaken als bouwkwaliteit en onderhoud spelen een grote rol. Wellicht kan de prijs met een kleine renovatie een stuk stijgen, andere investeringen leveren wellicht geen rendement op. Wij kunnen u hierin adviseren zodat u het hoogste rendement zult behalen.


  • Dit zijn slechts enkele aspecten die van invloed zijn op de waarde van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze schatting.